Kunstuitleen bedrijven.

Met kunstwerken kunt U de ontvangst – en werkruimtes in uw bedrijf een meerwaarde geven. Uw bedrijf kan daarmee een passende image tonen aan relaties en klanten en aan uw personeel. Ook is uit onderzoek gebleken dat kleur, en met name kunst, een zeer positieve invloed kan hebben op uw gevoelsleven en daarmee op uw gezondheid.

De collectie

In de collectie van Galerie Hofman zijn alle voorkomende stijlen en technieken van hedendaagse beeldende kunst vertegenwoordigd. U kunt kiezen uit olieverfschilderijen, acrylschilderijen, tekeningen, aquarellen, grafiek etc. van onder andere Corneille, Herman Brood, Roel Hofman, Elly Mes en vele andere nationale en internationale kunstenaars.

Bijna maandelijks wordt de collectie aangevuld met nieuwe kunstwerken. Alle kunstwerken die Galerie Hofman verhuurt, zijn ook te koop. Indien u voor een meer permanente inrichting kiest, adviseert Galerie Hofman U graag bij aankoop en collectievorming.

Keuze en advisering

Daartoe kunt U contact opnemen met de uitleen van Galerie Hofman. U bent van harte welkom in onze presentatieruimte aan de Dr. J. M. den Uyllaan 17 in Spijkenisse (centrum “City Plaza”). U kunt daar in alle rust de collectie van de Galerie bekijken. Desgewenst brengen wij een bezoek aan uw bedrijf en geven U inrichtingsadvies.

Abonnementen

Een abonnement kan op elk gewenst moment ingaan, maar wordt berekend per kalenderjaar. Indien U na 1 januari een abonnement afsluit wordt de abonnementsprijs voor dat jaar naar rato berekend. De kosten verbonden aan dit abonnement zijn 105 Euro (excl. BTW) voor een kalenderjaar. Zonder opzegging wordt het abonnement stilzwijgend met een jaar verlengd.

Per abonnement kunt U een jaar een kunstwerk lenen. Alle kunstwerken kunnen in de loop van het jaar geruild worden. Het maximale leentermijn is een jaar. Abonnementen voor het huren van kunstwerken zijn bedrijfskosten en als zodanig aftrekbaar.

Galerie Hofman

Galerie Hofman is een kunstuitleen die door de jaren heen een gevarieerde en omvangrijke kunst collectie heeft opgebouwd van toegankelijke moderne kunst. Wij zijn trots op onze veelzijdige collectie waarvan reeds zeer veel stuks hun weg naar particulieren, instellingen en bedrijven hebben gevonden.

Extra service

Indien u dit wenst, kunnen wij het ophangen van de kunstwerken en de benodigde ophangsystemen volledig voor U verzorgen. Er worden geen voorrij – of bezorgkosten in rekening gebracht.

 

 

Telefoon : 0181-627392

Openingstijden:

Vrijdag   10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur


Adres:

Kunstuitleen Galerie Hofman

Dr. J.M. den Uyllaan 17

3201 WR Spijkenisse


KVK: 24256364 R'dam

IBAN: NL92ABNA0491843224

BTW: 99374778B01


KUNST VERHUUR

KUNST SPAAR

KUNST VERKOOP