Kunstuitleen Particulieren.

 

Kunst lenen ……… waarom ?

Als U kunst leent, profiteert U van vele voordelen. U leent een schilderij voor een half jaar. Blijkt het U toch niet voldoende te boeien, dan ruilt U het om voor een ander kunstwerk. Ondertussen betaalt U slechts een klein bedrag per maand. Van dit bedrag wordt het grootste deel voor U gespaard. Na verloop van tijd heeft U een spaartegoed opgebouwd, waarvan U uiteindelijk het schilderij van uw keuze kunt aanschaffen. Het kunstwerk is dan uw eigendom.

Hoe schrijft U zich in?

Door het afsluiten van een leners contract. Verder is een geldig paspoort of rijbewijs nodig. Tenslotte machtigt U Galerie Hofman dat zij maandelijks het abonnementsgeld van uw bank- of girorekening incasseert. U kunt dan direct het kunstwerk meenemen.

Hoeveel kost dat?

Het eenmalige inschrijfgeld is 7 Euro. Voor schilderijen tot een waarde van 500 Euro betaalt U maandelijks 12 Euro. Van dit bedrag gaat 8,5 Euro naar uw spaartegoed. U betaalt 24 Euro per maand voor kunstwerken met een maximale waarde van 1000 Euro. U spaart dan 17 Euro per maand. Enzovoorts.

Hoe werkt dat spaartegoed?

Bij iedere maandbetaling wordt het grootste deel geboekt als uw spaartegoed.

Wanneer U een werk wilt kopen, wordt het spaartegoed van de aankoopsom afgetrokken. Mocht het spaartegoed onvoldoende zijn, dan kunt U het restant contant betalen. U kunt echter ook het restant maandelijks in termijnen betalen. Kost het schilderij minder dan het gespaarde bedrag, dan kunt U doorsparen voor een volgende aankoop. Restitutie van spaartegoed wordt niet verleend. Van het spaartegoed kunt u ook ander producten aanschaffen de helft van het aankoopbedrag kunt u gebruiken van het spaartegoed de andere helft moet gewoon betaald worden.

Alleen op koopcontract

Tevens hebben we werken die alleen voor de verkoop zijn , in 12 termijnen voldaan kunnen worden of de helft met spaartegoed en de andere helft contant, o.a. van de kunstenaars George heidweiller, Roel Hofman, Eveline van Rooy, Herman Brood, Olivier Beijn ,Ivo Rijkeboer , Jacques Tange, Willemien Brand en nog vele andere.

Wat biedt Galerie Hofman nog meer?

Een uitgebreid assortiment lijst, leverbaar op elke gewenste maat. Ook voor het snijden van passe-partouts en het verzorgen van het inlijstwerk. Handige ophangsystemen, zodat U niet meer voor ieder kunstwerk hoeft te boren. En tenslotte maken wij op deskundige wijze schilderijen schoon. Voor vragen en advies op kunstgebied bent U van harte welkom bij Galerie Hofman.

Uit wat voor soort werken kunt U kiezen?

Galerie Hofman biedt een enorme keuze aan eigentijdse kunst. Van abstract tot figuratief, van acryl tot aquarel, van grote tot kleine formaten. Kortom voor elk wat wils. Werken van bekende kunstenaars zoals Corneille, Herman Brood, Roel Hofman , Jeroen Gerlofsma, etc. Maar ook interessante werken van minder bekende kunstenaars.

Wordt er ook bezorgd ?

Galerie Hofman levert de schilderijen af bij uw huis of bedrijf. Binnen Spijkenisse kost dat 5 Euro. Daarbuiten rekenen wij 25 euro cent per kilometer extra.

 

Telefoon : 0181-627392

Openingstijden:

Vrijdag   10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur


Adres:

Kunstuitleen Galerie Hofman

Dr. J.M. den Uyllaan 17

3201 WR Spijkenisse


KVK: 24256364 R'dam

IBAN: NL92ABNA0491843224

BTW: 99374778B01


KUNST VERHUUR

KUNST SPAAR

KUNST VERKOOP